Contact & bereikbaarheid

Galerie Paterswolde
Hoofdweg 161, 9765 CB Paterswolde
Tel: 050-3096803
info@galeriepaterswolde.nl
www.facebook.com/galeriepaterswolde
www.instagram.com/galeriepaterswolde

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag: 10 – 17.00 uur
Zaterdag: 10 – 17 uur
Zondag: gesloten, met uitzondering van expositie-openingen (zie agenda)

Bereikbaarheid

Galerie Paterswolde bevindt zich in hetzelfde pand als Villa Kakelbont (wonen en vintage) en Atelierwinkel (kunstenaarsbenodigdheden).

Parkeren kan in de directe omgeving van de galerie en is gratis. Komt u met het openbaar vervoer, stap dan uit bij halte ‘Raadhuislaan’. De galerie is op enkele minuten loopafstand.

Rolstoeltoegankelijkheid

De gehele begane grond van Hoofdweg 161, waaronder de galerie, is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor gebruikers van een rollator. In het pand zijn lichte hoogteverschillen, die verbonden zijn door middel van schuin aflopende vloerdelen.

Er zijn binnen het pand geen trappen of drempels aanwezig. Wel is er op de veranda buiten een kleine trap (enkele treden) en heeft één van beide deuren die naar de tuin leidt, een drempel. We kunnen op verzoek een plank plaatsen die de uitstap naar buiten vergemakkelijkt, maar dit neemt helaas niet geheel deze drempel weg. De stenen paden in de tuin zijn relatief smal: ongeveer een halve meter breed.

Kunt u ergens niet bij, wenst u hulp of komt u tegen bepaalde obstakels tegen waar wij niet aan hebben gedacht? Laat het ons gerust weten, we helpen graag en hopen dat ieder zich onbelemmerd voelt de galerie en winkel te bezoeken en rond te kijken.

Plan uw route naar Galerie Paterswolde

Tip: in Eelde-Paterswolde bevindt zich ook museum De Buitenplaats.