Aanmelden | Expositie visitekaartjes 2021


De inschrijving is gesloten!

Update 18 september | Inschrijving gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten; het maximaal aantal deelnemers is bereikt, en ook de wachtlijst is vol. Iedereen die ons gemaild heeft, kan een reactie verwachten; ook als u zich aan heeft gemeld nadat de wachtlijst-melding is gedaan (16 september).

Kunt u onverwacht toch niet als u zich al heeft aangemeld? Laat het ons alstublieft weten, zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken met het vrijgekomen plekje.

15 september 2021

U kunt zich nu inschrijven voor deelname! Dit kan via onderstaand formulier, of – als dat niet werkt – via info@galeriepaterswolde.nl.

In de informatiebrief hierboven leest u alles over deelname, wat u kunt verwachten na uw aanmelding, en ook hoe en wanneer u uw miniaturen kunt inbrengen. Wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is, hanteren we een wachtlijst, en zullen dan ook op onze website en via social media melden dat de inschrijving sluit.

Informatie over deelname

We hebben alle voorwaarden op een rijtje gezet, inclusief een overzicht van vaak gestelde vragen of opmerkingen tijdens vorige edities van visitekaartjes.

> Lees hier de voorwaarden en informatie voor deelnemers (opent als pdf)

Wordt uw vraag niet beantwoord in deze informatiebrief? Via info@galeriepaterswolde.nl kunt u ons altijd bereiken.

<< Ga naar de reguliere pagina over Visitekaartjes, editie 2021