Expositie ‘Visitekaartjes’ (2018)

Van 4 november tot en met 31 december 2018, tijdens onze terugkerende miniaturenexpositie ‘Visitekaartjes’, vullen honderden kunstwerkjes de wanden van de galerie. Vanwege de verwachte drukte is er geen officieel openingsmoment op zondag 4 november, maar een inloopmiddag van 14 tot 18 uur.

UPDATE (5/9): INSCHRIJVING GESLOTEN

Onder aan deze pagina vindt u een document met de deelname-criteria, inleverprocedure en het inschrijvingsformulier. Leest u dit alstublieft aandachtig: dit voorkomt teleurstelling en zorgt er voor dat wij alles zo soepel mogelijk kunnen afhandelen.

LET OP: u moet zich altijd eerst aanmelden via de mail. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw inschrijving. Op een later moment levert u uw werk in, samen met het volledig ingevulde inschrijfformulier. Het is niet mogelijk om zonder deze vooraanmelding deel te nemen.

Er is een maximaal aantal deelnemers, op volgorde van aanmelding. Dit aantal is inmiddels bereikt. Als u zich nu aanmeldt, komt u op de wachtlijst. Heeft u zich aangemeld maar ziet u toch af van deelname, mailt u ons dan zo spoedig mogelijk? U maakt in dat geval iemand op de wachtlijst blij.

Download HIER de voorwaarden en inschrijfformulier (als pdf-document).

Aanmeldingen, vragen en opmerkingen mailt u naar: visitekaartjes@galeriepaterswolde.nl.

 

 

<< Vorige expositie (‘Waterwerk’) | Volgende expositie (‘Vreemde vogels’) >>