Over Galerie Paterswolde

Galerie Paterswolde is eind 2015 ontstaan uit een kunstenaarscollectief en bestaat momenteel uit: Aaltje van der Velde, Christine Broersma, Gretha Jonker, Hennie Paré, Henriëtte TwilhaarHilde BarendseTitia Beukema, Yvonne PrinsenJanneke Slot, Wya Geerligs, José Geertzen, Evelien de Jonge, Ada Brokaar en Jan-Anne van der Laan.

In het bijzondere pand aan Hoofdweg 161 is altijd wel iets aparts te vinden. Een plek om op je gemak rond te kijken, omdat er zo veel te zien is: kunst in de galerie natuurlijk, kunstenaarsbenodigdheden in Atelierwinkel, maar ook bloemen, woonaccessoires (Villa Kakelbont) en mode (Villa Vida Moda).

Vacatures/ deelname

Wilt u, wil jij, deelnemen aan ons collectief? Iedere deelnemer van het collectief werkt onbezoldigd één dag per twee weken in Atelierwinkel en Galerie Paterswolde en helpt bij de expositiewisselingen en -openingen. Met de verkoop van kunstenaarsbenodigdheden dekken we de vaste lasten voor de galerie. Je deelname levert je expositiemogelijkheid op (met 100% opbrengst voor jezelf bij verkoop) en bijbehorende PR, medewerkerskorting op ons assortiment en natuurlijk deelname aan een tof team. Heb je interesse of wil je meer weten? Mail ons!